Ljuslyktor för ditt hem

En hög mysfaktor i alla hem är ljuslyktor av olika slag. Det gör att du får ett hem som är trivsamt. Ljus i lykta är även ett bra sätt att inreda på. Detta då det går att variera i all oändlighet, med storlek på lyktorna, olika sorters ljus och så vidare. Kanske du vill ha en enda stor ljuslykta, att ställa på golvet, eller så vill du ha flera små lyktor att ställa i fönstret eller på bordet. Många gånger är ljuslyktorna framme under höst och vinter, men det är inte fel att även ha flera ljuslyktor året om.

Ljuslykta för alla tillfällen

Hos Lavanille hittar du en mängd olika ljuslyktor. Det innebär att du kan ha en ljuslykta för alla tillfällen. Dessutom året om. Under den mörka årstiden och till jul, är det en hög mysfaktor, men det är lika trevligt att ha en ljuslykta eller flera ute på altanen en sommarkväll. 

Fördelar och variationer

Fördelen med ljuslyktor är att du kan variera det på sådant sätt så att det alltid är olika, även med samma lyktor. Det genom att kombinera dem med varandra. Det finns lyktor i olika material, och som passar olika typer av ljus. Det finns inga rätt eller fel, utan välj lyktor för ljus som du tycker är snygga och som passar in i ditt hem. Det är även helt upp till dig var du placerar dem och på vilket sätt. 

Skapa en mysig stämning året runt, med olika sorters ljuslyktor från Lavanille.