En mäklare skriver bostadsannons i Nacka

Ska du sälja din bostad i Nacka? Då kommer din mäklare snart att skriva en bostadsannons. Men vad för information ska stå i en sådan annons egentligen?

En bostadsannons är såklart till för att göra reklam för ditt hem. Målet är att den ska nå ut till så många som möjligt. Förutom det, är även målet att den ska ge en bra och beskrivande bild av bostaden.

I en annons ska bra bilder finnas med. En bild på planritningen är också viktigt. Många spekulanter blir irriterade när planritningen glöms bort. En allmän beskrivning om bostaden inleder ofta annonsen. Detta tillsammans med kort fakta om antal rum, kvadratmeter och eventuell hyra. Vanligt är sedan att beskriva varje rum i tur och ordning. Finns besiktningsdokument och energideklarationer bör även dessa läggas med.

Din mäklare ska även beskriva Nacka

Förutom att beskriva själva bostaden och byggnaden, ska även området få sig en beskrivning. En mäklare i Nacka kan oftast en hel del om området redan, framförallt om hen redan sålt många bostäder där. Därmed kan mäklaren ge en bra beskrivning av området.

Men är mäklaren ny i området kan du alltid själv bidra med information. Även om det skulle vara ett välkänt område så kanske du vet endel smultronställen du tänker skulle kunna locka intressenter. Ju mer info, desto bättre. En potentiell köpare vill gärna kunna skapa sig en bild av hur det skulle vara att bo där. En bra bostadsannons kan vara skillnaden mellan inga eller många spekulanter!