Fastighetsboxar kan öka tryggheten

Det finns en mängd fastighetsboxar för BRF, som passar i både stora och små utrymmen. Både post och paket hämtas enkelt i boxarna, som är trygga och säkra.

Fastighetsboxar är ett enkelt sätt att öka tryggheten i en fastighet. Dörrar med brevinkast är tyvärr inte lika säkra som andra dörrar. Eftersom brevinkastet är ett hål ut i trapphuset kan både kall luft och dålig lukt ta sig in i bostaden. Det gör även att bostaden löper större risk att skadas vid brand eller inbrott.

I allt fler fastigheter väljer man att installera fastighetsboxar i stället för att ha brevinkast i lägenhetsdörrarna. Det finns många olika sorters boxar, som passar för olika ändamål. Det finns fastighetsboxar för BRF, hyresrätter och företag. De installeras vanligtvis vid entrén, eftersom det är smidigt för både boende och brevbärare.

Fastighetsboxar är mångsidiga

Idag är boxarna säkra så att både post och paket får vara ifred. Det finns många olika säkerhetssystem att välja mellan för att passa alla behov. Några fastighetsboxar till BRF kan till exempel utrustas med nyckelöppning eller kod. Boxarna kommer även i olika storlekar och utföranden, så att de kan placeras på en mängd olika ställen.

Även i ett trångt trapphus kan en fastighetsbox få plats. Det finns smalare alternativ för trånga utrymmen och det finns även boxar som kan hängas under snedtak eller placeras mellan två fönster. Boxarnas mångsidiga design gör det enkelt att hitta en lämplig plats, även i små trapphus. Det finns även fastighetsboxar som är anpassade för utomhusbruk, vilket gör att de kan placeras ute utan att rosta eller utsätta posten för väta.